Mer information
  • Peter Lindell
  • 031 – 755 36 04
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 14

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2018-11-25

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

IT-tekniker med inriktning mot support

Göteborgs stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att förbättra vardagen och framtiden för utsatta Göteborgare. Genom opinionsbildning ska vi också rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet. Stadsmissionen är en modern och professionell organisation med verksamhet på ca 20 platser i Göteborgsområdet. IT-avdelningen ansvarar för all IT på Stadsmissionen. Vi har ca 400 användare och vår tekniska plattform är Microsoft Windows.

Vill du genom en effektiv IT-support skapa möjligheten att göra mer för fler? Stadsmissionen söker dig som med din kompetens vill bidra till att göra skillnad på vår IT-avdelning. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för IT-support till Stadsmissionens verksamheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-tekniker med inriktning mot support arbetar du med ärenden som berör bl.a. klienter, nätverk, IT-säkerhet, mjukvara, telefoni samt större projekt. Tillsammans med en kollega kommer du hantera varierande IT-problem som dyker upp hos användaren där du felsöker och utför åtgärder. Du utgör support både via vårt ärendehanteringssystem och via telefon, men också ute på våra verksamheter.

Vi strävar mot en modernare IT-miljö och kommer i närtid arbeta för att implementera effektiva och smarta plattformar. Tillsammans med övriga IT-teamet kommer du att vara involverad i utvecklingsarbetet för att hitta de bästa lösningarna för digitalisering av våra verksamheter.

Vi erbjuder dig ett dynamiskt och omväxlande arbete i en liten organisation med korta beslutsvägar.
Stadsmissionens IT-avdelning består av IT-chef, Utvecklingstekniker och två IT-tekniker (inr support). Du rapporterar till IT-chef.

KVALIFIKATIONER

• Teknisk utbildning och några års erfarenhet av liknande arbete
• Körkort B

Vi vill att du har kunskap inom MS Windows och Office, Active Directory, Group Policy, nätverk, skrivare, smarta telefoner, tjocka och tunna klienter. Det är meriterande om du även har kunskap inom ITIL, Microsoft Deployment Toolkit, Ciscoswitchar och HP-klienter.

VEM ÄR DU

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Som person har du ett stort intresse för ny teknik och en stark drivkraft att ständigt utvecklas inom ditt kompetensområde. Du har också en stark känsla för kvalité och service, god samarbets- och initiativförmåga samt är ödmjuk, prestigelös och utåtriktad. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du delar Stadsmissionens värdegrund, som du kan läsa mer om här: https://www.stadsmissionen.org/om-oss/var-vardegrund/

Vi strävar efter en jämlik könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning
TJÄNSTGÖRINGSGRAD: 100 %
TILLTRÄDE: Snarast eller enligt överenskommelse
ANSÖKAN: Du skickar din ansökan via vår hemsida senast 2018-11-25. Löpande rekrytering, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
KONTAKT: För frågor om tjänsten kontaktas Peter Lindell (IT-chef) på telefonnummer 031 – 755 36 04 eller via mail peter.lindell@stadsmissionen.org. (Peter arbetar deltid, så det är ibland enklare att kontakta via mail).

OM GÖTEBORGS KYRKLIGA STADSMISSION

Göteborgs Stadsmission arbetar med att hjälpa och stödja enskilda människor som lever i utsatthet. Det har vi gjort sedan 1952. Då som nu fanns nöden - den ser bara lite annorlunda ut i dag. Vi arbetar för att kunna ge akut hjälp till dem som behöver det som mest - vare sig det handlar om avgiftning eller tak över huvudet för natten. Samtidigt vill vi ge långsiktigt stöd till den som vill förändra sitt liv i positiv riktning. Det kan handla om att få växa i sin egen takt på vår arbetsträning, att få vara med i gemenskapen på ett av våra boenden eller att någon lyssnar när livet känns tungt. Det kan också handla om att få ekonomiskt och materiellt stöd, respektfull omsorg på vårt äldreboende eller en kopp kaffe och några vänliga ord när man behöver det som mest.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller följ oss på våra sociala medier:
Hemsida: https://www.stadsmissionen.org/
Facebook: https://www.facebook.com/GbgStadsmission/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/g-teborgs-stadsmission/

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Göteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.