Mer information
  • Åsa Vilu
  • 031- 755 36 90
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 14

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2018-08-26

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Enhetschef till Stadsmissionens Kök & matbank

I vår nystartade verksamhet ”Stadsmissionens Kök & Matbank” ska vi öka vår användning av skänkt mat och erbjuda bättre möjligheter till arbetsintegration. Nu söker vi en enhetschef som vill leda och utveckla verksamheten!

Vi jobbar för en stad där alla har en plats. Vill du vara med?

ARBETSBESKRIVNING

I vår nystartade verksamhet ”Stadsmissionens Kök & Matbank” ska vi bedriva restaurang/storkök till både interna och externa kunder. Verksamheten är under uppbyggnad och två kök – Stigbergslidens kök och Drottninggatans kök - kommer till att början att ingå verksamheten. För att öka vår möjlighet att ta emot och distribuera skänkt mat så kommer även en lager- och logistikverksamhet (matbank) att byggas upp under hösten. Stadsmissionen bedriver sedan tidigare ett omfattande arbete kring arbetsintegration, och inom dessa verksamheter ser vi också stora möjligheter att utveckla vår arbetsintegrationsprocess.

Huvudsakliga ansvarsområden

• Budget-, personal- och verksamhetsansvar
• Kvalité och utveckling av verksamheten
• Ta fram mål för expansion och ökad lönsamhet
• Kontakt med företag som skänker mat och utveckling av nya samarbeten
• Vara ansiktet utåt för Stadsmissionen i frågor som relateras till verksamheten

I rollen som enhetschef kommer du också, tillsammans med områdeschef, att arbeta för att utforma processer kring arbetsintegration, samt medverka till att utveckla samverkan inom Stadsmissionen kring utbudspunkter för mat i Göteborgs utsatta områden. Du kommer ingå ledningsgruppen för vårt område Arbetsintegration tillsammans med områdets övriga enhetschefer, verksamhetschef och områdeschef. Du rapporterar till områdets områdeschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleexamen, gärna med gärna inriktning mot ekonomi, ledarskap, personalvetenskap, kostekonomi eller logistik. Du ska ha tidigare chefserfarenhet samt erfarenhet av att arbeta med upphandlingar och avtal. Vidare ser vi det som meriterande om du har arbetat inom likande verksamhet, t.ex. inom kök/restaurang, med arbetsledning i förändringsprocesser, arbetsledning av personer som arbetstränar eller lager och logistik. Erfarenhet av säljande roller är meriterande.

Som person har du goda ledaregenskaper, du är lyhörd, kan engagera och samtidigt kunna se och skapa nya möjligheter. Du ska ha förmågan att kunna se till helheten i organisationen, vara stresstålig och kunna stimulera medarbetarna. Du är en tydlig kommunikatör som har lätt för att samarbeta samt är flexibel och ser möjligheter istället för hinder. Sist men inte minst; du delar naturligtvis den värdegrund som Stadsmissionen bygger på och som du kan läsa mer om här https://www.stadsmissionen.org/om-oss/var-vardegrund/

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning
TJÄNSTGÖRINGSGRAD: 100 % dagtid
TILLTRÄDE: Snarast, eller enligt överenskommelse
ANSÖKAN: Du skickar din ansökan via vår hemsida senast 26 augusti 2018. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan!
KONTAKT: För frågor om tjänsten kontaktas Åsa Vilu (biträdande områdeschef) på telefonnummer 031- 755 36 90. Åsa finns tillgänglig för kontakt from den 13 augusti 2018.

OM GÖTEBORGS KYRKLIGA STADSMISSION:

Göteborgs Stadsmission arbetar med att hjälpa och stödja enskilda människor som lever i utsatthet. Det har vi gjort sedan 1952. Då som nu fanns nöden - den ser bara lite annorlunda ut i dag. Vi arbetar för att kunna ge akut hjälp till dem som behöver det som mest - vare sig det handlar om avgiftning eller tak över huvudet för natten. Samtidigt vill vi ge långsiktigt stöd till den som vill förändra sitt liv i positiv riktning. Det kan handla om att få växa i sin egen takt på vår arbetsträning, att få vara med i gemenskapen på ett av våra boenden eller att någon lyssnar när livet känns tungt. Det kan också handla om att få ekonomiskt och materiellt stöd, respektfull omsorg på vårt äldreboende eller en kopp kaffe och några vänliga ord när man behöver det som mest.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller följ oss på våra sociala medier:
Hemsida: https://www.stadsmissionen.org/
Facebook: https://www.facebook.com/GbgStadsmission/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/g-teborgs-stadsmission/

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Göteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.