Mer information
  • Anneli Svensson
  • 031 – 755 36 31
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 14

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2018-06-10

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Verksamhetschef till området Boende och beroende

När Göteborg växer behöver vi göra mer, för fler! Göteborgs kyrkliga stadsmission befinner sig i en stor expansionsfas och behöver därför utöka med ytterligare en Verksamhetschef till området Boende och beroende. Därför söker vi nu en erfaren ledare som delar Stadsmissionens värdegrund.

Vi arbetar för ett samhälle där alla har en plats. Vill du vara med?

ARBETSBESKRIVNING:

I rollen som Verksamhetschef ansvarar du för flera verksamheter inom området Boende och beroende och i ditt grundläggande uppdrag ingår att säkerställa att dina verksamheter är stabila och når uppsatta mål. Du är operativt ansvarig för ca fem enhetschefer och ansvarar för styrning och ledning inom ditt område. För att möta de ökade behoven i Göteborg befinner vi oss i en stor expansionsfas. Som Verksamhetschef kommer du driva och delta i utvecklingsprocesser, både utveckling av befintliga verksamheter men också att initiera och starta upp nya.

Huvudsakliga ansvarsområden

• Personal- och ekonomiansvar för ca fem verksamheter
• Kvalitétssäkring och utveckling av befintliga verksamheter
• Utveckling av extern samverkan för våra framtida avtalspartners
• Initiering och uppbyggnad av nya verksamheter, arbetssätt och samarbeten

Du ingår i Göteborgs stadsmission Boende och beroendes ledningsgrupp tillsammans med områdeschef, verksamhetsutvecklare och ytterligare en verksamhetschef. I ledningsgruppen tar du ett gemensamt ansvar för Boende och beroendes totala uppdrag. Du rapporterar till områdets områdeschef.

VEM ÄR DU

• Du har ett flexibelt förhållningssätt, är tydligt utvecklingsinriktad och gillar att arbeta i en organisation som är i ständig rörelse.
• Du arbetar självständigt, men du är också lyhörd för den gemensamma processen
• Du har förmågan att växla mellan strategiskt och operativt perspektiv
• Du omsätter idéer till verklighet
• Du har ett reflektivt förhållningssätt, har god självinsikt och är prestigelös som person
• Du delar Stadsmissionens värdegrund om alla människors lika och unika värde, som du kan läsa mer om här: https://www.stadsmissionen.org/om-oss/var-vardegrund/

Du har tillståndsbärande högskoleutbildning inom människovårdande yrken, t.ex. sjuksköterska, socionom, socialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta som ledare, gärna i form av att vara chef över chefer. Du har lång erfarenhet av att arbeta med socialt arbete, gärna inom missbruk/beroendeproblematik. Vidare har du erfarenhet av att arbeta systematiskt och strategiskt samt tydligt målinriktat. Du är van vid att arbeta i en organisation som befinner sig i rörelse i en ständigt föränderlig värld.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret är ett krav innan anställning kan ges.

Vi strävar efter en jämlik könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning
TJÄNSTGÖRINGSGRAD: 100 %
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse
ANSÖKAN: Du skickar din ansökan via vår hemsida senast 10 juni 2018.
KONTAKT: För frågor om tjänsten kontaktas Anneli Svensson (Områdeschef) på telefonnummer 031 – 755 36 31.

OM GÖTEBORGS KYRKLIGA STADSMISSION:

Göteborgs Stadsmission arbetar med att hjälpa och stödja enskilda människor som lever i utsatthet. Det har vi gjort sedan 1952. Då som nu fanns nöden - den ser bara lite annorlunda ut i dag. Vi arbetar för att kunna ge akut hjälp till dem som behöver det som mest - vare sig det handlar om avgiftning eller tak över huvudet för natten. Samtidigt vill vi ge långsiktigt stöd till den som vill förändra sitt liv i positiv riktning. Det kan handla om att få växa i sin egen takt på vår arbetsträning, att få vara med i gemenskapen på ett av våra boenden eller att någon lyssnar när livet känns tungt. Det kan också handla om att få ekonomiskt och materiellt stöd, respektfull omsorg på vårt äldreboende eller en kopp kaffe och några vänliga ord när man behöver det som mest.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller följ oss på våra sociala medier:

Hemsida: https://www.stadsmissionen.org/
Facebook: https://www.facebook.com/GbgStadsmission/
Linkedin: https://se.linkedin.com/company/g-teborgs-kyrkliga-stadsmission

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Göteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.