Mer information
  • Martin Watsfeldt
  • 031 - 755 36 18
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 14

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2018-04-29

Anställningsform

6 månader med chans till förlängning

Rekrytering / Tjänst

Teamledare F2F/D2D

Göteborgs stadsmissions gåvofinansierade verksamheter möjliggörs tack vare generösa gåvor från bl.a. privatpersoner, företag, stiftelser och fonder. Vi söker nu en face-to-face/door-to-door teamledare till ett team för att rekrytera privata månadsgivare.

Stadsmissionen arbetar för en stad där alla har en plats. Vill du vara med?

ARBETSBESKRIVNING:

Som värvare och teamledare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare, vilket du gör genom direktdialog med människor på gator och torg, genom dörrknackning eller på något av våra event. Som teamledare leder och organiserar du det dagliga arbetet för ditt team, sköter administrationsarbetet samt ansvarar för att teamet uppnår uppsatta resultat. Du kommer att bli en viktig del av Stadsmissionens Insamling- och kommunikationsavdelning. Du coachar, motiverar och utbildar dina värvare och är inte rädd för att ställa krav. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Göteborgs Stadsmission och jobbar för att fler ska stödja vårt sociala arbete i Göteborg.

Ditt arbetsområde kommer att vara Göteborg med omnejd.

VEM ÄR DU?

• Du har förmågan att leda och motivera andra människor
• Du trivs bra med att jobba utomhus i alla väder
• Du har öppen, social och har en positiv grundinställning
• Du motiveras av att bygga något helt nytt, och är redo att jobba hårt för att nå högt uppsatta mål
• Du har en god administrativ förmåga
• Du delar Stadsmissionens värdegrund om alla människors lika och unika värde, som du kan läsa mer om här: https://www.stadsmissionen.org/om-oss/var-vardegrund/

Vidare ska du ha erfarenhet av face-to-face/door-to-door insamling samt erfarenhet av att motivera team till goda resultat.

Vi strävar efter en jämlik könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

ANSTÄLLNINGSFORM: Visstidsanställning, 6 månader med chans till förlängning
TJÄNSTGÖRINGSGRAD: 35 timmar i veckan, dag- och kvällstid, helgarbete förekommer.
TILLTRÄDE: Snarast eller enligt överenskommelse
ANSÖKAN: Du skickar din ansökan via vår hemsida senast 29 april 2018. Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
KONTAKT: För frågor om tjänsten kontaktas Martin Watsfeldt (Insamlingsansvarig) på telefonnummer 031 755 36 18.

OM GÖTEBORGS KYRKLIGA STADSMISSION:

Göteborgs Stadsmission arbetar med att hjälpa och stödja enskilda människor som lever i utsatthet. Det har vi gjort sedan 1952. Då som nu fanns nöden - den ser bara lite annorlunda ut i dag. Vi arbetar för att kunna ge akut hjälp till dem som behöver det som mest - vare sig det handlar om avgiftning eller tak över huvudet för natten. Samtidigt vill vi ge långsiktigt stöd till den som vill förändra sitt liv i positiv riktning. Det kan handla om att få växa i sin egen takt på vår arbetsträning, att få vara med i gemenskapen på ett av våra boenden eller att någon lyssnar när livet känns tungt. Det kan också handla om att få ekonomiskt och materiellt stöd, respektfull omsorg på vårt äldreboende eller en kopp kaffe och några vänliga ord när man behöver det som mest.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller följ oss på våra sociala medier:
Hemsida: https://www.stadsmissionen.org/
Facebook: https://www.facebook.com/GbgStadsmission/
Linkedin: https://se.linkedin.com/company/g-teborgs-kyrkliga-stadsmission

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Göteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.