Mer information
  • Linus Bergström
  • 031 755 37 77
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 14

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2018-04-29

Anställningsform

Tillsvidare, 6 mån prov

Rekrytering / Tjänst

Köksmästare/kock till Stigbergslidens kök

I Stadsmissionens kök, som är beläget på Stigbergsliden, lagar vi mat till de människor som vi möter i våra verksamheter. Nu söker vi dig som är en kreativ köksmästare/kock och som vill jobba i en unik tjänst med att laga mat på delvis skänkta råvaror till våra verksamheter som vänder sig till människor i utsatthet. En viktig del av arbetet handlar också om att arbetsleda personalen i köket i den dagliga driften samt att handleda personer som arbetstränar i köket.

Stadsmissionen arbetar för en stad där alla har en plats. Vill du vara med?

ARBETSBESKRIVNING:

Stadsmissionens kök lagar lunch och middag till våra interna verksamheter, samt arbetar med cateringuppdrag åt våra externa kunder. Maten lagas delvis med råvaror som vi får skänkt till oss för att ta tillvara på matsvinn. Stadsmissionens kök ingår, tillsammans med två andra café- och restaurangverksamheter i vårt område Arbetsintegration, som just nu är mitt uppe i en spännande förändringsprocess som handlar om att samordna och förbättra organisationen kring våra kök för att på ett tydligare sätt arbeta med arbetsintegration och hantering av skänkta livsmedel.

I ditt ansvarsområde ingår att arbetsleda personalen i köket i den dagliga driften, menyplanering, inköp, schemaläggning, egenkontroll av mat som vi får skänkt till oss och stötta enhetschefen med ekonomisk uppföljning. I rollen kommer du också arbeta med att stötta och handleda människor i arbetsträning för att rusta dem för den reguljära arbetsmarknaden. Vidare kommer du också, tillsammans med din arbetsgrupp, att vara delaktig och drivande i den pågående förändringsprocessen.

VEM ÄR DU?

Du är självständig och ansvarsfull med god organisations- och planeringsförmåga. Vidare är du engagerad, kreativ, flexibel och utvecklingsorienterad. Du är lugn, stabil och trygg i dig själv och har en förmåga att arbetsleda människor. Du gillar att jobba med människor och du ser positivt på grupper som ändrar sig i en föränderlig miljö. Du delar Stadsmissionens värdegrund om alla människors lika och unika värde, som du kan läsa mer om här: https://www.stadsmissionen.org/om-oss/var-vardegrund/

Vidare är du är utbildad köksmästare eller kock och/eller har god arbetslivserfarenhet från kök med goda referenser. Du ska ha dokumenterad yrkeserfarenhet som kock och har erfarenhet av teamarbete och arbetsledning i kök. Erfarenhet av att validera, handleda och arbeta med arbetsintegration kopplat till köp och livsmedel är meriterande. Kunskap kring födoämnesallergier, varmkök och känsla för god smak och synupplevelse av maten som serveras är krav.

Vi strävar efter en jämlik könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning
TJÄNSTGÖRINGSGRAD: 100 % dagtid
TILLTRÄDE: Snarast, eller enligt överenskommelse
ANSÖKAN: Du skickar din ansökan via vår hemsida senast 29 april 2018. Urval kommer att ske löpande.
KONTAKT: För frågor om tjänsten kontaktas Linus Bergström (Områdeschef Second hand & arbetsträning) på telefonnummer 031 755 37 77.

OM GÖTEBORGS KYRKLIGA STADSMISSION:

Göteborgs Stadsmission arbetar med att hjälpa och stödja enskilda människor som lever i utsatthet. Det har vi gjort sedan 1952. Då som nu fanns nöden - den ser bara lite annorlunda ut i dag. Vi arbetar för att kunna ge akut hjälp till dem som behöver det som mest - vare sig det handlar om avgiftning eller tak över huvudet för natten. Samtidigt vill vi ge långsiktigt stöd till den som vill förändra sitt liv i positiv riktning. Det kan handla om att få växa i sin egen takt på vår arbetsträning, att få vara med i gemenskapen på ett av våra boenden eller att någon lyssnar när livet känns tungt. Det kan också handla om att få ekonomiskt och materiellt stöd, respektfull omsorg på vårt äldreboende eller en kopp kaffe och några vänliga ord när man behöver det som mest.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller följ oss på våra sociala medier:
Hemsida: https://www.stadsmissionen.org/
Facebook: https://www.facebook.com/GbgStadsmission/
Linkedin: https://se.linkedin.com/company/g-teborgs-kyrkliga-stadsmission

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Göteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.