Mer information
  • Francois Hancke
  • 031 755 36 63
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 63

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2017-05-14

Anställningsform

Visstidsanställning

Rekrytering / Tjänst

Köksbiträden till Stadsmissionens lägerverksamhet

Under fem härliga sommarveckor anordnar Göteborgs kyrkliga Stadsmission ett läger för barn, unga och familjer som lever i socialt och ekonomisk utsatthet. Vi söker nu flera köksbiträden som brinner för att bidra till den bästa matupplevelsen för våra gäster.

OM OSS: Varje år anordnar vi läger under sommaren med ca femtio deltagare per vecka. Under fem sommarveckor får barn, unga och familjer, tillsammans med trygga ledare, uppleva en härlig semester på en lägergård med underbar miljö. Vi vill med lägret ge barn och ungdomar en naturupplevelse, vänner för livet och möjlighet att vara med sina föräldrar i en trygg miljö.

I år är själva lägerperioden 2017-06-19 tom 2017-07-21.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu köksbiträden för hela lägerperioden, dvs 2017-06-19 tom 2017-07-21. Du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, inklusive egenkontroll. På lägret serverar vi frukost, fika, lunch och middag till våra gäster och personal. Du kommer arbeta på schema måndag till fredag tillsammans med tre andra personer i köket. Boende på lägergården och alla måltider ingår i anställningen.

Vill du vara en del av vårt fantastiska team?

Formella krav

• Tre-årig gymnasieutbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande
• Kunskap kring födoämnesallergier är ett krav

OM DIG: Du är en god kommunikatör, som kan driva arbetet både självständigt och tillsammans med arbetsgruppen. Du brinner för mat och människor, och vill bidra till den bästa matupplevelsen för våra gäster på vårt läger.

Anställning

Tidsbegränsad anställning under perioden 2017-06-12 tom 2017-07-21.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och kort personligt brev, senast den 14 maj 2017. OBS! Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakt

Francois Hancke, Livsmedelsansvarig, tfn 031 755 3663

Du som erbjuds anställning måste begära ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Göteborgs Stadsmissions drivkraft är en kristen och humanistisk grundsyn. Vi vill att du delar denna värdegrund med oss.

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla typer av erbjudanden om stöd i rekrytering och annonsering!

Göteborgs kyrkliga stadsmission är i ständig förändring men vår ambition är oförändrad sedan vi grundades 1952, att hjälpa människor i utsatthet. Med utgångspunkt i en kristen och humanistisk värdegrund ska vi stödja enskilda människor till ett liv i innanförskap. Dessutom ska vi som självständig idéburen aktör ta ett samhällsansvar genom att rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet.