Mer information
  • Madeleine Barrling
  • 031- 755 37 55
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 63

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2017-05-14

Anställningsform

Vikariat

Rekrytering / Tjänst

Semestervikarier till Bostad först

OM OSS: Bostad först är en verksamhet som jobbar med stöd i det egna boendet. Vår verksamhet vilar på ett individuellt förhållningssätt där vår flexibilitet är central, hyresgästens behov är styrande. Målet för varje boende är att få bo kvar och ta över förstahandskontraktet. Verksamheten har direktavtal med vissa stadsdelar. Vi har Bostad först (Housing first) som inspiration och arbetar ihop med flera aktörer för att utveckla metoden i staden.

Vi söker nu sommarvikarier under perioden v.26 tom v.34.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med att stötta de boende i deras lägenheter där grunden är hyreslagen. Du arbetar självständigt i kontaktmannaskap där bemötandet är det viktigaste verktyget. Intresset för människor och att våga stå kvar är egenskaper vi vill bevara. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett engagemang för människor.

Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk, flexibel, kan ta egna initiativ, har en personlig mognad samt är lyhörd för andra människors behov. Arbetet innebär även en del praktiska göromål.
Vi har ett tätt samarbete med Fastighetsägare och socialtjänsten som är vår uppdragsgivare.
Strukturerad dokumentation är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet, som du måste behärska.

Din bakgrund

Som semestervikarie inom Bostad först söker vi dig som är student inom socialt arbete, som exempelvis beteendevetare, socionom, socialpedagog, behandlingsassistent eller liknande. Vi önskar att du har läst minst två terminer eller att du har annan arbetslivserfarenhet som bedöms relevant. Körkort är ett krav!

Vi söker dig som är engagerad, kan engagera och vågar ge alla en ny chans!

Anställning

Sommarvikariat 100 % under perioden v. 26 tom v. 34.
Du arbetar dagtid kl. 8-16.30.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och kort personligt brev, senast den 14 maj 2017. OBS! Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakt

Madeleine Barrling, Enhetschef Bostad först, tfn 031- 755 37 55.

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla typer av erbjudanden om stöd i rekrytering och annonsering.

Göteborgs kyrkliga stadsmission är i ständig förändring men vår ambition är oförändrad sedan vi grundades 1952, att hjälpa människor i utsatthet. Med utgångspunkt i en kristen och humanistisk värdegrund ska vi stödja enskilda människor till ett liv i innanförskap. Dessutom ska vi som självständig idéburen aktör ta ett samhällsansvar genom att rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet.