Mer information
  • Linus Bergström
  • 031- 755 37 77
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 63

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2017-04-30

Anställningsform

Vikariat

Rekrytering / Tjänst

Försäljningssamordnare till Ebbes Hörna

Vill du arbeta för att ge människor och prylar en andra chans? Göteborgs kyrkliga stadsmission söker nu en engagerad Försäljningssamordnare, med erfarenhet från handel och logistik och med ett stort hjärta för människor och återbruk.

OM OSS: I vår second hand-verksamhet Ebbes hörna ingår miljön, givarna, kunderna, anställda och medarbetare i ett positivt kretslopp där alla är vinnare. Ebbes hörna har idag åtta stycken second hand-butiker och en stor insamlingscentral. Varje dag arbetar vi aktivt med att samla in saker, kläder och möbler som senare distribueras till våra butiker.

Vi söker nu en Försäljningssamordnare som vill arbeta med att samordna och driva detta arbete utifrån aspekterna logistik och sälj. Målet är att göra det enklare för givare och kunder att skänka och handla hos oss.

Arbetsuppgifter

Som Försäljningssamordnare har du ett samordningsansvar för att arbeta med butikernas drift. Du är spindeln i nätet mellan vår insamlingscentral och våra butiker. En del av ditt uppdrag innefattar att driva event av så kallad pop-up verksamhet, där du blir navet för vårt ansikte utåt i vår marknadsföring och med våra konceptbutiker. Du kommer i vissa fall att finnas med och utföra praktiskt arbete i butikerna.

Formella krav

• Erfarenhet av handels & logistik (krav)
• Eftergymnasial utbildning inom handel & logistik (meriterande)

Om dig

Du är operativ och prestigelös i ditt förhållningssätt. Du är självgående och inte rädd för att hugga i när det behövs. Du brinner för återanvändning och second hand, och du delar den värdegrund som Stadsmissionen bygger på och har ett arbetsintegrerande förhållningssätt i det du åtar dig.

Anställning

Vikariat på 6 månader på 100 %, med start 1 juni 2017.

Du utgår ifrån vår verksamhet i butiken i Bellevue.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och kort personligt brev, senast den 30 april 2017. OBS! Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakt

Linus Bergström, Områdeschef Second hand & arbetsträning, tfn 031-755 3777

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla typer av erbjudanden om stöd i rekrytering och annonsering!

Göteborgs kyrkliga stadsmission är i ständig förändring men vår ambition är oförändrad sedan vi grundades 1952, att hjälpa människor i utsatthet. Med utgångspunkt i en kristen och humanistisk värdegrund ska vi stödja enskilda människor till ett liv i innanförskap. Dessutom ska vi som självständig idéburen aktör ta ett samhällsansvar genom att rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet.