Mer information
  • Bibbi Björklund
  • 031-755 36 59
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 63

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2017-05-01

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Rekrytering / Tjänst

Leg sjuksköterska till Stigbergsklinken

Göteborgs kyrkliga Stadsmission har varit med i Göteborgs stads nykterhetsarbete sedan 1950-talet. Stigbergsklinken erbjuder hjälp till ett första steg mot ett nyktert och drogfritt liv. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor och övrig personal med att erbjuda professionell vård. Ett meningsfullt och givande arbete. Nu söker vi en legitimerad sjuksköterska. Vill du bli en av oss?

Om tjänsten

Stigbergskliniken är en avgiftningsenhet med 18 vårdplatser samt en öppenvårdsmottagning. Målgruppen är män och kvinnor med alkohol- narkotika och tablettberoende. Avgiftnings- och nertrappningsprogram sker under överinseende av medicinsk personal. Inläggning av patienter sker via beroendeenheten, medicinsk eller psykiatrisk mottagning inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Som sjuksköterska på Stigbergsklinken ansvarar du för att ge en god omvårdad och behandling under vårdtiden. Motivationsarbete ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. All personal har MI-utbildning. Vi arbetar med kontaktmannaskap, vilket innebär att du har huvudansvar för en mindre grupp av de inneliggande patienterna och detta arbetssätt ger möjlighet till bättre kvalité i mötet med den enskilde patienten. Mycket samverkan sker med olika samarbetspartners, såsom socialtjänst, behandlingshem, Sahlgrenska universitetssjukhuset och anhöriga.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet av arbete med beroendevård. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team men också är bra på att fatta egna beslut. Vi är en privat aktör, vilket innebär att du arbetar i en liten och lyhörd organisation.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85 %. Du arbetar på schemalagd arbetstid och jobbar två helger av fem. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-05-01. OBS! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Bibbi Björklund, enhetschef Stigbergsklinken, tfn 031-7553 659

Inger Billman-Stark, samordnare Stigbergsklinken, tfn: 031-7553 641

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla typer av erbjudanden om stöd i rekrytering och annonsering!

Göteborgs kyrkliga stadsmission är i ständig förändring men vår ambition är oförändrad sedan vi grundades 1952, att hjälpa människor i utsatthet. Med utgångspunkt i en kristen och humanistisk värdegrund ska vi stödja enskilda människor till ett liv i innanförskap. Dessutom ska vi som självständig idéburen aktör ta ett samhällsansvar genom att rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet.