Mer information
  • Sandra Wiman
  • 031-755 37 95
  • Göteborg

Adress

Brattåsvägen 6

Postnr

428 32

Ort

Kållered

Sista ansökningsdag

2017-04-02

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Rekrytering / Tjänst

Boendeassistent till Brattås boende

Om Brattås boende

Brattås är ett drogfritt korttidsboende med femton platser för personer med psykisk ohälsa och beroendeproblematik. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individanpassade insatser. Vårt fokus ligger på att skapa motivation att leva drogfritt och komma vidare till ett mer självständigt boende.

Nu söker vi en boendeassistent som kan arbeta deltid på Brattåsboende. Arbetstider innefattar kvällar, nätter och helger med sovande jour.

Om tjänsten

70-80% tillsvidareanställning med max 6 månaders provanställning.

Personalen arbetar med att stötta de boende i vardagen, där bemötandet är det viktigaste verktyget. Intresset för människor och att våga stå kvar är viktiga egenskaper vi vill bevara. Vår uppdragsgivare är socialtjänsten som vi har ett tätt samarbete med.

Din bakgrund

Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, behandlingspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är viktigt att du har erfarenhet från arbete med människor som har beroende- och/eller psykiatrisk problematik. Personlig lämplighet betyder mycket. Körkort är nödvändigt.

Göteborgs Stadsmissions drivkraft är en kristen och humanistisk grundsyn. Vi vill att du delar denna värdegrund med oss.

Kontakt

Sandra Wiman, enhetschef Brattås boende, tfn 031-755 37 95

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-04-02. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OBS! Vi undanber oss vänligen men bestämt alla typer av erbjudanden om stöd i rekrytering och annonsering.


Göteborgs kyrkliga stadsmission är i ständig förändring men vår ambition är oförändrad sedan vi grundades 1952, att hjälpa människor i utsatthet. Med utgångspunkt i en kristen och humanistisk värdegrund ska vi stödja enskilda människor till ett liv i innanförskap. Dessutom ska vi som självständig idéburen aktör ta ett samhällsansvar genom att rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet.