Mer information
  • Lennart Forsberg
  • 031-755 36 06
  • Göteborg

Adress

Stigbergsliden 6

Postnr

414 63

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

2017-04-02

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Rekrytering / Tjänst

Vi söker enhetschef till Drottninggatans verksamhet för barn, unga och familj!

Är du en engagerad chef som vill arbeta aktivt med barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet i Göteborg? Göteborgs kyrkliga stadsmission söker en enhetschef till Drottninggatans verksamhet för barn, unga och familj.

På Drottninggatan arbetar vi aktivt, genom både enskilda samtal och gruppverksamheter, med personer som på olika sätt lever i utsatthet och vi riktar vår verksamhet till barn, unga och föräldrar. De personer vi möter är bland annat i behov av stöd i kontakt med myndigheter, samtal, materiellt- och ekonomiskt stöd, gemenskap samt samhälls- och livsinformation. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder många olika stödformer.

För att på bästa sätt kunna möta besökares behov erbjuds ett brett stöd för att stärka måendet, arbeta hälsofrämjande och fånga upp svårigheter. Vår ambition är att komplettera samhällets insatser och fokusera på områden där det offentliga samhällets resurser och insatser inte alltid räcker till.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du budget-, personal- och arbetsmiljöansvar och du leder mål-, utvecklings- och förbättringsarbetet inom enheten. Du är direkt underställd socialchefen och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i ledningsgruppen för det sociala verksamhetsområdet, som förutom Drottninggatan består av S:t Johanneskyrkan samt Gatljuset/Crossroads.

Detta förväntar vi oss

Du ska ha relevant högskoleutbildning och ledarerfarenhet, samt erfarenhet från socialt arbete. Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, har förmåga att se till helheten i organisationen och samtidigt kan se och skapa nya möjligheter. Vidare behöver du vara handlingskraftig och kunna arbeta med, samt driva såväl de dagliga frågorna som utvecklingen inom enheten. Du behöver också ha förmåga att se verksamhetens roll i ett större sammanhang. Vi ser det som självklart att du har lätt för att samarbeta, kan engagera, är strukturerad samt är en tydlig och god kommunikatör. Sist men inte minst; du delar naturligtvis den värdegrund som Stadsmissionen bygger på.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas

Ansökan och anställningsform

100 % tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du Socialchef Lennart Forsberg på tfn 031-755 36 06

Välkommen med din ansökan med CV, senast den 2 april 2017. OBS! Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla typer av erbjudanden om stöd i rekrytering och annonsering!

Göteborgs kyrkliga stadsmission är i ständig förändring men vår ambition är oförändrad sedan vi grundades 1952, att hjälpa människor i utsatthet. Med utgångspunkt i en kristen och humanistisk värdegrund ska vi stödja enskilda människor till ett liv i innanförskap. Dessutom ska vi som självständig idéburen aktör ta ett samhällsansvar genom att rikta uppmärksamhet på svåra sociala omständigheter och utsatthet.